Sistem de Bagheta Calda pentru Geam Termopan

Luni - Vineri - 08:00 - 16:00 |Sam - Dum - Inchis

Telefon

0744 997 686

Telefon
Solicita Oferta

Detalii tehnice ale baghetei Pana Spacer

Pentru a vă convinge pe deplin de siguranța și calitatea baghetei calde Pana Spacer, vă vom prezenta câteva detalii tehnice care să vă formeze o opinie cu privire la produsele realizate cu ajutorul unei asemenea baghete. Vă asigurăm că veți fi pe deplin impresionat!

Incorporare multi-strat

În cazul în care vă doriți o fereastră sigură, care să nu permită transferul de temperatură între mediul interior și mediul exterior, atunci, probabil că aveți în vedere incorporarea a două, sau poate chiar a trei geamuri de sticlă. Astfel, cu ajutorul baghetei calde Pana Spacer, puteți incorpora câte straturi de sticlă vă doriți, bagheta permițând acest lucru.

Putere mare de sigilare

Deoarece înălțimea baghetei este de 8 mm, aceasta vă permite o lipire impecabilă a foilor de sticlă, astfel încât să obțineți ferestre izolante perfect, fără defecte, care să reziste indiferent de factorii externi. Astfel, pentru că aveți o suprafață mare de contact între baghetă și geam, nu mai este nevoie să apelați la o a doua sigilare, tocmai pentru că prima sigilarea poate fi efectuată impecabil. Iar acest lucru nu îl spunem noi, ci numeroasele teste efectuate în afara țării, ce au demonstrat că nu este nevoie de două sigilări pentru a obține o fereastră impecabilă.

Margini pre-butilate

Bagheta caldă Pana Spacer dispune de margini pre-butilate, astfel încât bagheta să obțină o aderență foarte bună la sticlă. Totodată, această aderență vă permite să incorporați mai multe foi de geam, pentru o izolare perfectă.

Toate acestea fiind spuse, sperăm că informațiile prezentate mai sus vă vor crea o opinie pozitivă cu privire la bagheta caldă Pana Spacer. Dacă și dumneavoastră vă doriți să obțineți ferestre de calitate superioară, care să își demonstreze eficiența în fiecare zi, atunci nu ezitați să alegeți bagheta caldă Pana Spacer. Cu siguranță nu veți regreta!

Grafice comparative

Puteti consulta mai jos un set de grafice comparative cu valorile si performantele baghetei calde si a altor tipuri de baghete:

Solicita o oferta de echipamente

Cu doar un click poti solicita o oferta de echipamente Pana Spacer